Kinderyoga ( 6 tot 10 jaar)

Kinderyoga is een methode om op een speelse manier je geest tot rust te brengen, je lichaam te versterken en je spieren soepeler te maken.
Elke week gaan we met z’n allen op yoga avontuur door houdingen uit te voeren, ademhalingsoefeningen te doen, te dansen en te bewegen. Daarnaast is er veel aandacht voor massages, klank, spelletjes, tekenen, knutselen… hierdoor leer je jezelf en je omgeving beter kennen en kan je zelfbeeld en zelfvertrouwen verbeteren.
Bij kinderyoga gebeurt alles in een warme en respectvolle omgeving zonder
competitie.
In yoga kan bijna alles en moet er niets.
Namasté

De lessen gaan door in Villa Akebia op zaterdag van 10u00 tot 11u00

Kostrpijs: 90 euro voor eens sessie van 10 lessen

Inschrijven: VillaAkebia@gmail.com of 0499/195 856

Ik ben Hanne, 33 jaar. Het liefst van al ga ik met kinderen op avontuur, in het echt én in een fantasierijk yoga verhaal. Ik volgde een opleiding kinderyoga docent bij Invacare in 2017, in  2019 volgde ik een opleiding Wobbelyoga en in September 2020 start ik met een cursus tieneryoga. Op dit moment geef ik geregeld yogalessen aan de kinderen van het kinderrevalidatiecentrum UZ Gent, waar ik werk als kinesitherapeute. Vanaf September start ik in Vila Akebia!

I